+46 (0)13-20 57 57 info@eastswedenhack.se

Så går det till

Så går det till

1. Kval – anmälan senast 31 juli, early bird före den 31 maj

Du skickar in en beskrivning av din idé och ditt lag senast 31 juli. Om du behöver hjälp att hitta lagkamrater hjälper vi gärna till – gör i så fall en enskild anmälan först utan en idé så skickar du in idén först när du hittat dina lagkamrater. Anmälan är inte uppe ännu, men intresseanmäl dig här! Om anmälan skickas före den 31 maj, så är du med och tävlar om ett early bird -pris.

2. Urval – besked 7 augusti

Antalet lag är begränsat och därför väljs de bästa idéerna ut och 20 lag tar sig till final. Urvalet baseras på den anmälan som ni gjort här på webben.

3. Final – 4-6 september

Under helgen den 4-6 september äger finalen rum på creActive Mjärdevi i Linköping. Alla tävlande lag bjuds på mat, fika och snacks under helgen samt får möjlighet att ta hjälp av våra coacher. Finalen är öppen för allmänheten och en chans att möta såväl tävlande lag som partners. Fredag den 4 september är en kickoff där du får lyssna på föredrag och möta övriga lag och partners. Lördag 5 september och söndag 6 september är tävlingsdagar då ni jobbar på med ert tävlingsbidrag. Vi har coacher på plats som hjälper er om ni kör fast. Vinnaren utses i slutet av hackhelgen, under söndag kväll, innan vi går hem.

Hackathon Sverige