+46 (0)13-20 57 57 info@eastswedenhack.se

Så funkar det

Så funkar det

Den 14-15 september samlar vi kreativa och skapande själar för en helgs inspirerande hack. Du får lära känna en massa duktiga deltagare och personer hos våra partners, under kort koncentrerad tid skapa något du blir stolt över och har dessutom chans att vinna en resa till Le Web i Paris eller Wired 2013 i London.

Vad är det vi ska göra?

Uppdraget är att skapa en webbtjänst eller app som är till nytta för invånare eller besökare i regionen. Vi har ett antal spännande partners som tillhandahåller öppen data och ett krav är att du använder minst en av dem. Här på sajten kommer du inom kort få en beskrivning av vilka öppna datakällor du kan välja bland. Du och dina lagmedlemmar äger givetvis själva rätten till resultatet.

Innan hacket drar igång ska du och dina lagmedlemmar ha klart för er vad det är ni ska göra idémässigt, i övrigt krävs inga förberedelser mer än att ni behöver ha med er en varsin dator med den programvara ni anser nödvändigt för att genomföra idén.

När och var?

Den 14 september kl.9.00-22.00 och den 15 september kl.9.00-20.00 på Mjärdevi Science Park i Linköping.

Vad vinner man?

Högsta pris är en resa för dig och dina lagmedlemmar till Le Web i Paris eller Wired 2013 i London. Vi kommer att ha en omröstning under maj/juni vilken vinst som anses hetast att vinna.

Hur anmäler man sig?

Du anmäler ditt lag bestående av 3 personer. Du kan också göra en enskild anmälan och få hjälp att hitta lagkamrater. Läs mer om anmälan här!

Mat

Vi ser till att ni hela tiden kan fylla på med energi i form av mat, fika, frukt och tilltugg.

Frågor

Varmt välkommen att höra av dig med ev funderingar till Anna Broeders, anna.broeders@skill.se