+46 (0)13-20 57 57 info@eastswedenhack.se

Vinster 2013

Vinster 2013

 

Högsta vinst

Biljetter, resa och boende till LeWeb’13 i Paris

Den 10-13 december 2013 arrangeras återigen LeWeb i Paris. Det är en av världens mest framstående webbevent och här får du inspiration, kunskap och kontakter för framtidens skapande på webben. Det vinnande laget vinner biljetter, resa och boende för hela laget till LeWeb 2013. Läs mer om eventet här!

Konsultation 10 timmar

Visiarc är en app- och spelstudio baserad i Linköping. De har bland annat vunnit Nokias internationella hackathon och känner väl till utmaningarna som följer såväl under som efter ett hackathon. Det vinnande laget får 10 timmars fri konsultation av Visiarc där fokus är att hjälpa laget att få ut tävlingsbidraget på marknaden.

Vinst kategori Hälsa

De lag som väljer att skapa ett tävlingsbidrag inom området hälsa har följande specialpris i potten.

20.000 kronor i “E-health goes East”

Hälsans nya verktyg delar ut pris på East Sweden Hack för bästa tävlingsbidrag inom området hälsa. Priset består av 20.000 kronor att använda för fortsatt utveckling av appen eller webbtjänsten. Juryn förbehåller sig rätten att endast dela ut priset om det finns tillräckligt med tävlingsbidrag inom området. Läs mer här

Ni är välkomna att kontakta Mona Jonsson på Hälsans nya verktyg om ni önskar förtydliganden för deltagande i kategorin Hälsa. Ni når Mona på +46-708-91 92 91, mona.jonsson@halsansnyaverktyg.se

Spotifypriset till bästa studenterna

Den 27-28 september arrangerar Spotify Student TechFest för landets 101 bästa techstudenter och några deltagare i East Sweden Hack blir lyckliga vinnare av biljetter till konferensen. En jury kommer under East Sweden Hack att handplocka 3 studenter som blir vinnare av det åtråvärda Spotifypriset. De får inträde, resa och boende till Spotifys konferens.

Samtliga vinster delas ut på i-Days i Norrköping den 18 september.