+46 (0)13-20 57 57 info@eastswedenhack.se

Johan Lyreborn, VD ConfiguraIdéer är vad som har format vårt samhälle till var vi är idag och det är idéer som kommer att fortsätta att utveckla vår levnadsstandard i framtiden. Men en idé är endast så värdefull som man gör den till. Att uppmuntra idéer och utveckla dessa till någonting som kan främja samhället är nyckel till framgång.

Lära sig programmera säker investering

Att lära sig att programmera är idag en mycket säker investering, men med detta har det även tillkommit andra utmaningar. Idag finns det många avancerade program som är isolerade från varandra, men att förenkla, integrera samt förnya är idag ett måste.

Vår platform på Configura till exempel är byggd för att förenkla våra kunders dagliga jobb men för att tillgodose alla deras behov så sammarbetar vi även med en rad partners. Det är integreringen mellan våran platform och våra partners som har blivit nyckeln till vår framgång och det är en idé som vi tycker är viktig att främja även i andra avseenden.

Utmaning för dagens programmerare

Men datoriseringen har bara börjat och det finns hur mycket som helst att göra. Mycket har hänt i vårt samhälle under de senaste decennierna tack vare idéer och människor som är redo att implementera dessa. Att göra lättanvända och integrerade system är en växande utmaning för dagens programmerare och det är viktigt att detta tänk främjas och får gro i folks tankesätt. Med många idéer och kunskaper så kommer mycket ansvar, men med detta ansvar kommer även möjligheten att satsa på en idé som kan förenkla samhället genom programmering.

På bilden: Johan Lyreborn, VD Configura