+46 (0)13-20 57 57 info@eastswedenhack.se

Anmälan

Anmälan 2014 stängde den 31 juli 2014

Hur många ska vi vara?

Ett lag består av 3-4 personer

Vilka får vara med?

Vi vänder oss såväl till högskolestuderande som till yrkesverksamma. Förra året var ungefär hälften yrkesverksamma och hälften studerande. Vi tror att ett bra lag består av programmerare och grafiska talanger. Vi tror att lag med marknadskunskap har ett stort försprång i de delar som handlar om att utveckla unika idéer och att pitcha in idén för juryn. Har ni ingen marknadstalang i ert lag kommer möjligheten finnas längre fram att addera den typen av kompetens (genom kontakter som vi tillhandahåller). Men tänk gärna bredare, kanske kan ett lag som utvecklar en hälsoapp med fördel också bestå av en läkare? Känn friheten!

Men om jag inte har ett lag?

Om du behöver hjälp att hitta lagkamrater hjälper vi gärna till, gör i så fall en anmälan nedan utan en idé (ange enbart lagmedlem 1) och så skickar du in idén först när vi hjälpt dig att hitta lagkamrater. Är ni 2 personer? Anmäl då enbart 2 lagmedlemmar så hjälper vi er med en tredje person.

Jag är bra på marknadsföring men är ingen programmerare

Bra, välkommen! Då kan du göra en anmälan till vår fantastiska marknadstalangpool. Vi kommer att erbjuda lag som saknar marknadstalanger att lägga beslag på någon utav er som är en del av vår marknadstalangpool. Skicka dina kontaktuppgifter och berätta varför du vill vara med till anna.broeders@skill.se senast den 31 juli. Oavsett om du studerar på högskola eller är yrkesverksam så är du varmt välkommen med din anmälan! Läs mer här!

Jag är intresserad, men vill fundera lite

Då gör du en intresseanmälan här, så håller vi dig uppdaterad med vad som händer kring hacket.

Kostar det nåt?

Deltagande är HELT GRATIS. Ni får mat, fika, snacks, coaching och en möjlighet att visa upp er idé i ett spännande sammanhang. Samt givetvis möjlighet att vinna attraktiva priser. Vid avanmälan efter den 22 augusti tar vi dock ut en avgift på 500 SEK per person.

Anmälan stängde 31 juli.

Kontakta Anna Broeders på Skill om du har några frågor om din anmälan.